De kracht van hypnose

Ontdek de kracht van snelle en veilige verandering met hypnotherapie! Veel mensen zijn nog niet bekend met de effectiviteit van hypnotherapie en hoe snel het kan helpen bij het oplossen van problemen. In slechts één behandeling is het vaak al mogelijk om van het probleem af te komen – een verbazingwekkend resultaat, vooral als je al lange tijd met het probleem kampt. Soms zijn er extra sessies nodig voor een optimaal resultaat. Hypnotherapie is de meest natuurlijke en snelste manier om problemen eenvoudig en blijvend op te lossen.

"Hypnosis unlocks the
power of the mind."

Diepe ontspanning door hypnotherapie

Hypnotische ontspanning is een natuurlijke staat waarin ons bewustzijn naar de achtergrond verdwijnt en communicatie met ons onderbewustzijn mogelijk wordt. We ervaren dit regelmatig tijdens dagdromen, intense concentratie, vlak voor het slapen en na ontwaken. In het onderbewustzijn liggen al onze ervaringen, gewoontes en gedragingen opgeslagen, vergelijkbaar met een harde schijf vol kennis, informatie en emoties. Directe hypnose kan deze harde schijf updaten en nieuwe informatie toevoegen, zolang het niet tegen onze wil ingaat.

hypnose
hypnose

Hoe hypnose jou kan helpen

Door middel van suggesties wordt ons onderbewustzijn herprogrammeerd om verandering te brengen in de gebieden die we willen veranderen of bevrijden. Hypnose is geen slaap en we raken niet bewusteloos, we worden meestal wel heel ontspannen. Hypnotherapie heeft diverse toepassingsgebieden, waaronder:

  • Gewoontes veranderen (stoppen met roken, suikerverslaving, minder alcohol, vermageren, piekeren…)
  • Nerveuze klachten (slapeloosheid, concentratieproblemen, depressiviteit…)
  • Chronische klachten(prikkelbare darm, allergieën, spijsverteringsproblemen, pijnklachten, pms…)
  • Angsten
  • Seksuele stoornissen
  • Vage klachten ( Er wordt vaak de conclusie getrokken dat er geen medische oorzaak is en dat het “tussen de oren” zit)
Scroll to Top