Groepshypnose ‘Chakra Flow’

Naar jaarlijkse gewoonte ben ik opnieuw aanwezig op de Giga Happening

🗓️ 21 APRIL 2024 • 16.15U

D'oude smelterij • Oude Heerweg 5 • 8820 Torhout

Prijs: 29€ voor 1 uur

Groepshypnose: Chakra Flow

Ontdek de magie van groepshypnose en bevrijd je van geblokkeerde energie via de kracht van de chakra’s! Doe mee met de unieke  hypnose sessie, waar we jouw energie in balans brengen. Samen creëren we een krachtig energieveld dat de transformatie versnelt. Hypnose stelt je in staat om diep in je onderbewuste te duiken en belemmerende overtuigingen los te laten, terwijl de chakra’s je lichaam, geest en ziel in harmonie brengen.

Wat doen we?

  • Medische wetenschap heeft aangetoond dat chakra’s in het lichaam uit balans kunnen raken door negatieve gedachten, chemisch bewerkt voedsel en andere factoren uit de omgeving. Voorbeelden van blokkades zijn bijvoorbeeld: weinig fysieke energie, zwak immuunsysteem, angstig of onzeker zijn, niet lekker in je vel voelen, weinig (zelf)vertrouwen…
  • We ‘openen’ de chakra’s d.w.z. dat de balans in een chakra weer wordt herstelt zodat de energie weer goed door het lichaam kan stromen en je je niet ziek, verdrietig, angstig of depressief voelt.
  • Je ‘herprogrammeert’ letterlijk de chakra’s.We bevrijden op deze manier energie die vast en geblokkeerd zat (soms wel jarenlang) omdat we iedere dag weer dezelfde zorgen en onproductieve gedachten hadden. We maken deze vrij om te genezen, herstellen en balans te creëren in ons body-mind systeem.
  • Denk al eens na over een intentie die je in de sessie wilt meenemen: Welke positieve verandering wil jij? en op welk levensgebied?Kies slechts 1 intentie (vb. op vlak van gezondheid of werk of relatie…) en dat wordt jouw persoonlijk thema.

 

 

Wat deelnemers zeggen

Zalige ervaring. Ik boek zeker een privé hypnose!
Anna
Super aangename ervaring. Ik kwam volledig tot ontspanning!
Katrijn

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor de Chakra Flow op de GIGA happening 21/04: Ik schrijf mij in!
Scroll to Top