shiatsu

Shiatsu voor lichaam en geest

Shiatsu is een helende aanraking die zijn oorsprong vindt in de Japanse volksgeneeskunde. Deze vorm van therapie is vergelijkbaar met andere vormen van helende aanraking die in alle culturen van de wereld worden gebruikt.

Net als acupunctuur werkt het op het netwerk van meridianen die ons functioneren van inwendige organen, emotionele, psychische en spirituele harmonie beïnvloeden. Het is een holistische hands-on therapie die gebruik maakt van traditionele oosterse diagnostiek en acu-druk.

De helende kracht
van aanraking

De behandeling brengt de energiebanen van het lichaam in balans en ondersteunt het zelfgenezend proces. Tijdens de behandeling ligt de cliënt op een futon (Japanse mat) en draagt bij voorkeur losse kleding.  

Een shiatsu sessie duurt doorgaans ongeveer 60 minuten en kan helpen bij verschillende klachten, zoals vermoeidheid of verminderde vitaliteit, nek-, rug- en schouderklachten, stress en burn-out, migraine, slapeloosheid, verlichting van pijn bij chronische klachten en vage klachten.

Relax
Renew
Revive

Ontspan & vind balans

Laat shiatsu een onderdeel worden van jouw gezondheidsroutine en ervaar hoe deze prachtige therapie je kan helpen bij het bereiken van een gezonde balans tussen lichaam, geest en ziel.

Wil jij meer weten over wat shiatsu voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op.

shiatsu
Scroll to Top